Parempaa johtamista, parempi Suomi.
100 Suomen vauhdittajaa
-verkostoitumis- ja johtamisohjelma

Momentouksen kokemus on, että suomalainen johtaminen on vahvimmillaan välittömässä arvonluonnissa, oman liiketoiminnan ja ydintoiminnan johtamisessa. Vaikean ennakoinnin ja murrosten ajassa on entistä tärkeämpää, että toimintaympäristön – markkinan, yhteiskunnan, Euroopan, maailman – tunnistaminen on entistä olennaisempaa.

Tuottavuuden lisäämisessä ja talouden uudistamisen avainasemassa on johtaminen, jonka parantamisesta hyötyvät yhteiskunta, työyhteisöt ja yksilöt.

Momentous haluaa kantaa kortensa kekoon paremman Suomen puolesta toteuttamalla 100 Suomen vauhdittajaa -verkostoitumis- ja johtamisohjelman Suomen itsenäisyyden juhlavuonna.

100 Suomen vauhdittajaa -ohjelman tavoitteena on edistää suomalaista johtamista verkostoitumisen avulla. Se saattaa suomalaisen yhteiskunnan ja suomalaiset johtajat tutummaksi toistensa kanssa sekä rohkaisee osallistujia tuomaan suomalaiseen työelämään parempaa johtamista ja menestymistä.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja se on tarkoitettu yritysten, järjestöjen ja julkisen sektorin johtotehtävissä toimiville. Yhteiset tilaisuudet ja yritysvierailut tarjoavat vauhdittajille mahdollisuuden verkottua yhteiskunnan, politiikan, kulttuurin, talouden ja yritysten päättäjien kanssa.

Momentous toteuttaa ohjelman yhteistyössä Perheyritysten liiton ja Kauppalehden kanssa.

Haku ohjelmaan on päättynyt 6.2.