Autio talossa

 

Momentouksella aloitti maaliskuun alkupäivinä uusi suorahaun seniorikonsultti Tuija Autio. Hänen tausta on vahvasti liikkeenjohdon kehittämisen ja rekrytoinnin parissa. Hän on työskennellyt rekrytointi- ja suorahakutoimistoissa ja vastannut niin kehittämisestä, myynnistä ja ehdokastyöskentelystäkin.

Asiakkaan kanssa toimimisessa Tuijan mielestä tärkeintä ovat kuuntelu ja kunnioitus. Asiakas odottaa suorahakukonsultilta toimialan tuntemusta ja näkemyksellisyyttä. Tuija ei pelkää haastaa asiakkaan ajattelua ehdokkaiden valinnassa, vaan rohkaisee out of the box -ajatteluun – eli ei välttämättä Mattia Matin tilalle. Onnistuneen asiakastyöskentelyn ykkösmittarina hän pitää uudelleen ostavaa asiakasta.

”Sähän olet ihan ihminen”, on välitön palaute yhdeltä ehdokkaalta Tuijalle. Jämptin mutta lämpimän vaikutelman itsestään antava Tuija katsoo olevansa toimeksiantoa hoitaessaan molempien, sekä toimeksiantajan että ehdokkaan puolella; myy ja innostaa osapuolet löytämään yhteisen polun.

Iloiseksi Tuijan tekee työn haastavuus ja merkityksellisyys. Unelmana on aina ollut työskennellä ns. ”hyvien ihmisten toimistossa”, jossa yhdessä tekeminen on kivaa, suunnitelmallista ja toisia autetaan. Muutaman viikon kokemuksella Tuija uskoo tuonne päätyneensä – Momentouksella. ”On kuin kotiin olisi tullut”.