Momentouksen ja Epicenterin yhteistyö edistämään suomalaisen työelämän uudistumista ja kasvua uudella vuosikymmenellä

Momentous hakee innovaatiokumppanuudella kasvua – Epicenter saa kaivatun lisän yhteisön jäsenpalveluihin ja uudenlaista näkemystä tulevaisuuden rekrytointiin.

Epicenter tarjoaa alustan, palvelut ja ainutlaatuisen sijainnin tukeakseen Momentouksen innovaatioita ja kasvua. Kumppanuuteen sisältyy muun muassa liiketoiminnan kehittämisen palveluita, työtilojen käyttöä, yhteisöpalveluita sekä jatkuvaa vuorovaikutusta ja verkostoitumista relevanttien sidosryhmien kanssa.

”Uskon vahvasti, että yhteinen matkamme Momentouksen kanssa tulee avaamaan molemminpuolisia mahdollisuuksia niin verkostoitumisen, digitaalisen kasvun, tiedon jakamisen kuin innovaation saralla. Kattava sisäinen asiakaskuntamme mahdollistaa jokaiselle jäsenellemme pääsyn aktiiviseen startup-, scaleup-, ja korporaatio-verkostoon, johon myös tiedon jakamisen kulttuurimme perustuu. Momentous on arvokas lisäys jäsenistöömme, ja odotamme innolla pääsevämme osaksi nuoren asiantuntijayrityksen kasvutarinaa. Lisäksi Momentouksen asiantuntijuus tarjoaa merkittävän lisän Epicenterin palvelukokonaisuuteemme, jolla tuemme jäsenten liiketoimintaa ja kasvua”, Epicenterin toimitusjohtaja Riikka Jakovuori toteaa.

”Kumppanuus Epicenterin kanssa tarjoaa voimakkaassa kasvussa olevalle työelämän asiantuntijapalvelujen ytimessä olevalle yritykselle mahdollisuuden paitsi tarjota palvelujaan eri kehitysvaiheissa oleville yrityksille, vahvistaa Momentouksen brändiä ja edelleen kehittää perinteisenä pidetyn toimialan toimintaa innovatiivisessa yhteisössä. Pidän selvänä, että tästä tulee meille merkittävää hyötyä, koska tavoitamme lahjakkaita ehdokkaita ja huikeita yrityksiä. ” sanoo Momentouksen toimitusjohtaja Mika Rossi.

Epicenter on vuonna 2015 Tukholmassa perustettu innovaatioympäristö, joka toimii neljässä maassa. Epicenterillä on Suomessa yli 50 jäsenyritystä ja 550 henkilöjäsentä ja edelleen yli 500 jäsenyritystä ja 6000 henkilöjäsentä eri maissa. weareepicenter.com/helsinki

Momentous on suomalainen johdon, hallitusjäsenten ja vaativien asiantuntijatehtävien suorahakua (headhunting) sekä organisaatioiden kehittämisen palveluja tarjoava yritys. Momentouksella on 24 työntekijää ja toimistot Helsingissä ja Turussa.