Huippu-urheilusta työelämään – FC Inter Turun ja Momentous-Crescon pilottiprojekti -webinaari 17.6.

Urheilu-uran jälkeinen siirtymävaihe työelämään jää usein miettimättä huippu-urheilu-uran viedessä mennessään. Momentous-Cresco, yhdessä Baronan kanssa, on lähtenyt kehittämään tilanteeseen ratkaisua FC Inter Turun aloitteesta. Pilottiprojektiin osallistuu viisi pelaajaa ja joukko seuran valmentajia ja taustavoimia ja sen tavoitteena on ohjata pelaaja työ-ja opiskelu-uralle, kun pelit FC Interissä päättyvät.

Seminaarissa kuulet esimerkkejä siitä, miten urheilijoita voidaan tukea työ- ja opiskeluelämään siirtymisessä. Esimerkit ovat sovellettavissa eri urheilulajeihin. Esitellyt käytännöt ovat sovellettavissa myös johtamisen ja esimiestyön arkeen.

Annamme omaa osaamistamme urheilijan käyttöön ratkaisujen löytämiseksi keskustelemalla ajan- ja elämänhallinnasta, arvioimalla psykologisen henkilöarvioinnin tuella omia vahvuuksia ja motivaatiota ja pohtimalla koulutusvaihtoehtoja ja -polkuja. Tässä hyödynnämme Momentous-Crescon osaamista ja viitekehystä, jota Barona ja Momentous-Cresco käyttävät henkilöiden uudelleensijoituksessa. Tässä avautuu myös asiakkaillemme mahdollisuus tulla mukaan mentorin roolissa pelaajien tukena ja keskustelukumppanina.

Webinaarissa keskiviikkona 17.6. klo 12-13 ovat mukana FC Inter Turun hallinnosta Eero Lehtinen, FC Inter Turun maalivahti Henrik Moisander, Momentous-Crescosta toimitusjohtaja Mika Rossi, psykologikonsultit Katri Hurme ja Emma Vuorenmaa sekä seniorikonsultti Ville Valtonen.

Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta. Lähetämme linkin webinaariin edellisenä päivänä, tiistaina 16.6.

Tervetuloa tutustumaan yhteistyöprojektiimme!