Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tästä vuodesta

Joulumuistamisen sijaan lahjoitimme asiakkaidemme puolesta joululahjoja niitä kipeästi tarvitseville. Yhdessä vaikutamme myönteisesti ainakin näin monen ihmisen elämään:

  • 14 yksinäistä, ikäihmistä tai maahanmuuttajaa saa itselleen ystävän Suomen Punaisen Ristin ystävätoiminnan kautta. Jokainen tarvitsee ystävän.
  • 14 lasta saa päivän tukiperheessä, jossa lapsi saa iloita ja nauttia huolettomista hetkistä turvallisessa ympäristössä ja samalla mahdollisuuden kasvaa tasapainoiseksi aikuiseksi. Pelastakaa lapset ry:n tukiperhetoiminta on yksi tapa auttaa perheitä jo ennen kuin ongelmat ovat kasvaneet niin suuriksi, että lapset joudutaan ottamaan huostaan.
  • 10 naista kehitysmaassa saa ammatin itselleen. Taloudellisen itsenäisyyden saavutettuaan he pystyvät paremmin tekemään päätöksiä myös ihmisarvostaan, turvallisuudestaan ja hyvinvoinnistaan sekä kannattelemaan perheitään ja viemään eteenpäin koko yhteiskuntaa. UN Womanin lahja tukee naisten ammattikoulutusta, yrittäjyyttä ja toimeentuloa.
  • 13 kehitysmaan perhettä saa työkalut peltotöiden tekemiseksi ja kodin ylläpitämiseksi. Kirkon ulkomaanavun järjestämät kunnon työkalut auttavat perheitä niin maanviljelyssä kuin arjen töissäkin
  • 10 kehitysmaiden nuorta pääsee preppauskurssille, jotta he läpäisisivät kansalliset loppukokeet ja pääsisivät pyrkimään lukioon tai ammattikoulutukseen. World Visionin järjestämien preppauskurssien ansiosta yhä useampi nuori pääsee jatkamaan opintojaan.

Lämmin kiitos yhteistyöstä kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluvana vuonna. Toivotamme Sinulle ja läheisillesi hyvää ja rauhallista joulun aikaa!