Kiitos kuluneesta vuodesta

Kiitos kuluneesta vuodesta

Joulupallot_2015_istock

Vuosi 2016 lähenee loppuaan. Momentouksen vuoteen on mahtunut paljon mieleen painuneita hetkiä, lukuisia toimeksiantoja, hyviä ehdokkaita, arvokkaita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Nyt on tullut aika hengähtää, nauttia joulunajasta ja kerätä voimia tulevalle vuodelle.

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta 2017. Jatkamme yhdessä hyvää työtä ensi vuonnakin.

Osana yhteiskuntavastuutaan Momentous kutsuu ensi vuonna yhteen 100 Suomen tulevaisuuden vauhdittajaa osallistumaan  maksuttomaan verkottumis- ja johtamisohjelmaan, joka saattaa suomalaisen yhteiskunnan ja suomalaiset johtajat nykyistä lähemmäksi toisiaan. Työyhteisönä tuemme henkilöstömme osallistumista vapaaehtoistyöhön antamalla jokaiselle mahdollisuuden yhteen palkalliseen vapaaehtoistyöhön käytettävään työpäivään. Alkavana vuonna Momentouksella on myös kehitysmaassa oma kummilapsi, jonka koulutusta tuemme kummimaksun muodossa.

Jo kolmannen kerran toteutimme yksilöinä yhteiskuntavastuutamme keräämällä yhdessä joululahjoja lastensuojelun kohteena oleville lapsille. Oma Joulupuukeräyksemme tuotti tänä vuonna ennätysmäärän paketteja lapsille, jotka ehkä muutoin jäisivät ilman joulupukin tuomisia.

Toivotamme parahinta Joulun aikaa ja hyvää vuotta 2017!

Facebooktwitterlinkedin