Palvelemme koronavirustilanteesta huolimatta

Hyvä asiakkaamme ja ehdokkaamme!

Koronavirustilanteesta huolimatta toimintamme jatkuu normaaliin tapaan, mutta pääosin etäyhteyksien kautta.

Olemme täydessä valmiudessa viemään sekä käynnissä olevat että tulevat projektit läpi. Olemme siirtäneet ehdokkaiden haastattelut ja arvioinnit sekä asiakastapaamiset ensisijaisesti virtuaalisiksi. Tilanteen niin vaatiessa toteutamme myös F2F-tapaamisia kaikkia varotoimenpiteitä noudattaen.

Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tilanteen kehittymistä aktiivisesti. Asiakkaidemme, ehdokkaidemme ja työntekijöidemme terveys on luonnollisesti ensisijaista, ja haluamme yrityksenä toimia vastuullisesti.

Työntekijöitämme onkin kehotettu tekemään etätöitä tartuntariskin minimoimiseksi.

Tapahtumat järjestämme virtuaalisesti tai siirrämme ne asiakkaidemme toiveita kunnioittaen myöhemmin pidettäviksi. Pidämme teidät ajan tasalla. Asiantuntemuksemme mukaan ketterä toiminta ja yhteiskuntavastuun huomioiminen ovat myös työnantajamielikuvalle eduksi käynnissä olevissa ja alkavissa hankkeissa.

Tiesitkö, että uudessa Momentous-Crescossa on vahvaa osaamista ja kokemusta myös systemaattisesta muutoksen johtamisesta? Meiltä löytyy esimerkiksi sparrausapua liiketoimintaan ja poikkeustilanteisiin. Lisäksi tarjoamme työkaluja muutoskyvykkyyden ja paineensietokyvyn lisäämiseen.