Mia Aspegrénistä Momentouksen uusi toimitusjohtaja

Ylimmän johdon valintaan ja johtamisen arviointiin keskittyvän Momentous Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.5.2016 Mia Aspegrén.

Mia on työskennellyt Momentouksessa suorahakukonsulttina vuodesta 2011, lähes Momentouksen perustamisesta lähtien. Psykologian ja kulttuurien tutkimuksen maisterina hän on erikoistunut johtamiseen ja organisaatiopsykologiaan. Mia on toiminut erilaisissa johdon ja henkilöstön kehittämisen tehtävissä muun muassa Danske Bankissa, Itellassa ja Talent Partnersilla.

Momentouksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Kim Pomoell siirtyy Senior Advisorin rooliin ja jatkaa yrityksen osakkaana.

”Momentouksen vetäjäksi siirtyminen on minulle upea tilaisuus. On etuoikeus jatkaa Kimin aloittamaa menestyksekästä työtä. Meillä on kolme hienoa brändiä, huipputiimi ja vakiintunut asema suorahakumarkkinassa sekä kova tahto kasvaa markkinaykköseksi Suomessa”, summaa Mia Aspegrén.

”Momentous on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista alan yrityksistä Suomessa. Liikevaihdon ja henkilöstön määrän mukaan mitattuna olemme nyt viiden suurimman suorahakutoimiston joukossa Suomessa. Minulla on ollut ilo rakentaa tätä huippuammattilaisten joukkoa, joka on tehnyt työtään suurella sydämellä ja asiakkaiden parhaaksi.  Olen iloinen siitä, että momentouslaisten joukosta löytyi erinomainen työmme uusi vetäjä. Momentouksen kehittäminen jatkuu hyvissä käsissä”, Senior Advisorin roolissa jatkava Kim Pomoell sanoo.

Lisätietoja antavat

  • Mia Aspegrén, mia.aspegren@momentous.fi, 040 531 2684
  • Kim Pomoell, kim.pomoell@momentous.fi, 0400 855 013