Päivityksiä Momentous Oy:n tietosuojaan

25.5. tuli koko Euroopan Unionissa voimaan uusi tietosuoja-asetus, jonka tarkoituksena on vahvistaa yksityishenkilöiden henkilötietojen suojaa.

Momentous Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä soveltuvia kansallisia ja kansainvälisiä säännöksiä ja Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen asettamia säännöksiä ja periaatteita. Tavoitteenamme on edistää työnhakijoiden ja työtä tarjoavien toimeksiantajayritysten kohtaamista ja tätä tarkoitusta varten keräämme toimeksiantoihin soveltuvista ehdokkaista sekä työhakijoiksi rekisteröityneistä henkilöistä heidän työllistymistään Momentouksen asiakasyrityksiin palvelevia tietoja.

Olemme sitoutuneet pitämään meille annetut henkilötiedot turvassa, luottamuksellisina ja kunnioitamme oikeuttasi omien tietojesi tarkastamiseen, korjaamiseen ja poistamiseen.  Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi käsitteleminen tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelemistä. Koska henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumus, sinulla on myös oikeus perua suostumus milloin tahansa.

Lue lisää tietosuojasta Momentous Oy:ssä.

 

Momentous Oy
Y-tunnus 2443137-4
Mannerheiminaukio 1 A, 3 krs., 00100 Helsinki
+358 (0)10 850 6900
lotta.moring@momentous.fi