Perinteinen suorahaku on loistava, mutta ei edullisin tai nopein ratkaisu asiantuntijarekrytointiin. Ilmoitushaku puolestaan on työläs ja usein myös kallis. Suurikaan hakemusten määrä ei takaa, että hakijoista löytyy osaamiseltaan ja kokemukseltaan sopiva henkilö.

Talentous-asiantuntijahaku on ratkaisusi, kun haluat löytää työlle tekijän nopeasti ja edullisesti – ja tavoittaa myös passiiviset, ei työnhaussa olevat ehdokkaat.

Talentous-haussa painottuu erityisesti osaamisen arviointi. Ennen haun aloittamista profiloimme kanssasi valittavan henkilön osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen. Näiden reunaehtojen pohjalta kokeneet research-konsulttimme toteuttavat tähän toimeksiantoon räätälöidyn haun.

Talentous-haussa saat ehdokkaat luettelona tai haastateltuina

  • Kevyemmässä luettelomallissa profiloimme tehtävän, tunnistamme ja kontaktoimme useita kymmeniä potentiaaleja sekä toimitamme Sinulle kaikkien – vähintään kolmen – tehtävästä kiinnostuneiden ehdokkaiden tiedot hintaan 7 500 € (+ alv). Kesto kaksi viikkoa.
  • Kattavammassa haastattelumallissa teemme lisäksi ehdokkaiden videohaastattelut. Saat vähintään kolme esihaastateltua, osuvaa ehdokasta ja heidän videohaastattelunsa hintaan 9 500 € (+ alv). Videohaastattelupyyntöön sisällytämme mielellään oman tiimisi esittelyn ehdokkaille. Kesto neljä viikkoa.

Laskutus tapahtuu kahdessa erässä: toimeksiannon alussa ja lopussa, kun olemme lupauksemme täyttäneet.

  • (tilaus muuttuu sitovaksi vasta, kun toimeksiantosopimus on tehty)
  • Valittava henkilö
  • Tilaaja
  • *Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Asiantuntijoiden Talentous-hakuun erikoistuneet asiantuntijamme:

Arttu Rajamäki

Head of Talentous Search

+358 40 136 9600 arttu.rajamaki@momentous.fi

Inka Suhonen

Consultant, Talentous Search

+358 50 592 0284 inka.suhonen@momentous.fi