Momentous-Cresco

Poikkeustilanteiden tukipalvelut -Q&A-webinaari 3.4.2020 klo 9.30 – 10.30

Momentous-Cresco järjestää yhteistyössä Perheyritysten liiton kanssa sen jäsenyrityksille ilmaisen, vuorovaikutteisen webinaarin 3.4.2020 klo 9.30 – 10.30. Jos kysymyksiä on paljon ja keskustelu käy vilkkaasti, olemme valmistautuneet jatkamaan webinaaria klo 11.00 asti.

Ilmoittaudu mukaan!

Mikä on Poikkeustilanteiden tukipalvelut -Q&A-webinaari?

Elämme nopeasti muuttuvassa poikkeustilanteessa, jossa yritysten toiminta on murroksessa.

Haluamme auttaa Perheyritysten liiton jäseniä löytämään konkreettisia, toimivia keinoja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Varaa paikkasi webinaariin tästä.

Ennakkokysymyksesi voit lähettää sähköpostissa Sadulle (satu.kivisto@momentous.fi ).

Q&A -webinaarin asiantuntijoina toimivat

 • Mika Rossi, Momentous-Crescon toimitusjohtaja
  Mikan erityisalaa on johtaminen vaikeissa kriisitilanteissa, kriisiviestintä, yhteiskunnallisen päätöksenteon tuntemus ja ennakointi. Mika on toiminut myös valtion kriisijohtamisorganisaation vetäjänä.
 • Katri Hurme
  Psykologi & coach, jolla on vankka kokemus johtamisen ja esimiestyön kehittämisen, itsetuntemuksen, tiimien toimivuuden ja erilaisten muutostilanteiden parista.  Katri innostuu ratkaisukeskeisestä työskentelystä ja ihmisten kyvykkyydestä löytää oma piilevä potentiaalinsa.
 • Minna Varis
  Minna on kokenut työpsykologi, jonka erityisalaa ovat resilienssi ja stressin käsittely haastavissa muutostilanteissa. Hänellä vahvaa kokemusta henkilöarvioinnista ja henkilöstön uudelleensijoittautumisen tuesta.
 • Ville Valtonen
  Vahva kokemus muutos- ja sopeuttamisprosessien suunnittelusta, johtamisesta ja toteutuksesta Nokian ja Nokia Siemens Networkin organisaatioista. Ville on toiminut johdon ja esimiesten työnohjaajana ja coachina vuodesta 2014.
 • Jouni Ojaniemi
  Erityisalana liiketoiminnan johtaminen, johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen ja fasilitointi sekä tilannejohtaminen poikkeustilanteissa. Jounilla on vuosien kokemus matkailualalta, jolla poliittiset kriisit, lentoyhtiöiden konkurssit ja luonnonkatastrofit olivat valitettavasti osa hänen arkeaan.

Asiantuntijoille voi esittää kysymyksiä myös webinaarin aikana.

Momentous-Cresco on Perheyritysten liiton yhteistyökumppani, joka on toteuttanut coaching- ja bisnespsykologipalveluita etätyökaluja käyttäen ja tarjoaa myös poikkeustilanteiden konsultointia ja erilaisia tukipalveluita.