Ketterä ja kustannustehokas Talentous-haku asiantuntijoiden rekrytointiin

Asiantuntijarekrytoinnin markkina on viime vuosina kääntynyt päälaelleen. Aiemmin valta on ollut korostuneesti rekrytoivalla yrityksellä, joka on saanut valita parhaan osaajan hakijoiden joukosta. Nyt parhaat tekijät valitsevat itse työnantajansa ja siinä kilpailussa pärjäävät työnantajabrändiltään parhaat. Hyväkään työpaikkailmoitus ei takaa laadukasta hakijajoukkoa. Perinteinen suorahaku taas on varma, muttei välttämättä se kaikista edullisin tai nopein vaihtoehto asiantuntijan rekrytoimiseen.

Siksi Momentous on räätälöinyt asiantuntijahakuihin täysin oman, ketterämmän ja kustannustehokkaan ratkaisun: asiantuntijoiden Talentous-haun.

Talentous-haku on nopea ratkaisu asiantuntijarekrytoinnin kriittisimpään vaiheeseen: oikeiden osaajien tunnistamiseen ja löytämiseen paitsi työnhakijoiden, myös heidän joukostaan, jotka eivät aktiivisesti etsi uusia uramahdollisuuksia.

Talentous-haku keskittyy ennen kaikkea ehdokkaiden osaamisen arvioimiseen. Sen lopputuotteena on lista jo valmiiksi osaamiseltaan potentiaalisiksi todettuja asiantuntijoita, joiden joukosta asiakas valitsee sopivimman. Perinteiseen suorahakuun verrattuna henkilökohtaiset haastattelut, soveltuvuuden arviointi ja lopullinen valinta jäävät siis rekrytoivan yrityksen vastuulle. Siksi palvelun hinta on perinteistä suorahakua edullisempi.

Parhaiden ehdokkaiden profiilit saat Talentous-haussa käyttöösi valintasi mukaan joko kontaktilistana tai valmiiksi videohaastateltuna:

  • Kevyemmässä luettelomallissa profiloimme tehtävän, tunnistamme ja kontaktoimme useita kymmeniä potentiaaleja sekä toimitamme Sinulle tehtävästä kiinnostuneiden ehdokkaiden tiedot – kahdessa viikossa.
  • Kattavammassa haastattelumallissa teemme lisäksi ehdokkaiden videohaastattelut. Saat neljässä viikossa vähintään kolme esihaastateltua, osuvaa ehdokasta ja heidän videohaastattelunsa.

Lue lisää palvelustamme sivuiltamme  tai blogistamme, mihin tilanteisiin asiantuntijoiden Talentous-haku sopii aivan erityisen hyvin.

Tai ota yhteyttä asiantuntijahaun asiantuntijoihimme Arttu Rajamäkeen ja Jouni Ojaniemeen.