Talousjohtaja, Flowplus

Talousjohtaja, Flowplus

Flowplus hakee kokenutta TALOUSJOHTAJAA, jolla on vankka ja kokonaisvaltainen osaaminen taloushallinnon eri osa-alueilta ja niiden kehittämisestä.

Tehtävässä korostuvat talousprosessien kehittäminen ja johdon raportointi sekä tiivis yhteistyö liiketoiminnan kanssa. Talousjohtajalla on kokonaisvastuu yhtiön taloushallinnosta. Hän on johtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtajalle.

Tehtävään valittavalla talousjohtajalla on

  • kokemusta vaativista ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä noin 10 vuoden ajalta teollisuuden ja sen palvelutuotannon toimialoilta esimerkiksi pienistä tai keskisuurista yrityksistä
  • kykyä uudistaa ja tehostaa taloushallinnon prosesseja sekä kokemusta talousjärjestelmien kehittämisestä ja käyttöönotosta
  • kokemusta yritysostoista ja integraatioprosesseista
  • matkustusvalmiutta Suomessa.

Persoonana hän on yhteistyökykyinen tiimipelaaja: itsevarma, innostunut ja innostava hands on -tyyppi, jolla on halu työskennellä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Aktiivisuus, organisointikyky ja kyky toimia itsenäisesti ja joustavasti vaativassa toimintaympäristössä sekä halu laittaa itsensä peliin ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Tehtävän kannalta soveltuva koulutustausta on korkeakoulututkinto (esim. KTM, DI).

Työskentelypaikkasi voi olla joko Oulu, Tampere, Kotka tai Seinäjoki.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa viimeistään su 21.10. Lisätietoja tehtävästä antaa Momentous Oy:n Senior Consultant Markko Ihamuotila, puh. 050 598 7014,  pe 12.10. klo 9 – 10 ja ke 17.10. klo 9 – 10.

 

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja käynnissäpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaina ovat teolliset loppuasiakkaat. Yhtiö korjaa ja huoltaa pumppuja, venttiilejä, sähkömoottoreita, generaattoreita ja vaihteita. Vuonna 2012 toimintansa aloittanut Flowplus on kasvanut Suomen merkittävimpien virtaustekniikan kunnossapitoyhtiöiden joukkoon toiminnan jakautuessa sekä mekaaniseen että sähkötekniseen kunnossapitoon. Yhdeksällä paikkakunnalla toimivan yhtiön pro forma -liikevaihto vuonna 2017 oli 13,5 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 100. Kuluvalle vuodelle tavoitellaan konsernissa yhteensä yli 18 miljoonan euron pro forma -liikevaihtoa. Kasvun moottoreina ovat sekä orgaaninen että yrityskauppoihin perustuva kasvu. Paikallisuuden kehittämisen lisäksi tavoitteena on teknologisen osaamisen kasvattaminen.

Elokuussa 2018 Juuri Partners Oy teki sijoituksen Flowplus Oy:n toimintaan. Tavoitteena on kasvattaa Flowplus Oy:stä maanlaajuinen ketju kaksinkertaistamalla toimipisteverkosto. IoT-teknologiaan ja digitaalisuuteen panostava yhtiö satsaa merkittävästi myös ennakoivan kunnossapidon ja energia-auditoinnin kehittämiseen.

flowplus.fi

Facebooktwitterlinkedin

Hae paikkaa

  • Sallitut tiedostomuodot: txt, doc, docx, pdf, rtf, odt.
  • Sallitut tiedostomuodot: txt, doc, docx, pdf, rtf, odt.
  • Hakemuksesi jättämällä annat suostumuksesi meille luovuttamiesi henkilötietojen käsittelyyn vain tässä nimenomaisessa rekrytointitoimeksiannossa. Jos rastitit kohdan Haluan tulla huomioiduksi myös muissa vastaavissa hauissanne, säilytämme  tietosi rekisterissämme kaksi (2) vuotta, jollet peruuta suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn ilmoittamalla meille siitä erikseen. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojakäytännöistä