(Työ)elämää ja suorahakua

Ajatuksiamme (työ)elämästä, suorahausta ja johtamisesta, kirjoittajina Momentouksen ja kumppaneidemme asiantuntijat.

Palaa blogin etusivulle

Terveiset nuotiotulilta

Teilläkin on varmasti starttailtu syyskausi nyt teräänsä.

Lähdimme oman kasvutiimimme kanssa mökkioloihin nuotiotulille. Tulimme hyvin savunhajuisina ja voitonhaluisina takaisin. Olimme ensimmäistä kertaa täydessä uudessa kokoonpanossamme. Agendana oli 1) tiimiyttäminen: tutustuminen, tiimiroolit, ajatuksia poikkeuksellisen hyvästä työyhteisöstä, joka haluamme olla, 2) keskustelu perustehtävästämme ja sen jatkuvasta kehittämisestä ja 3) tavoitteemme loppuvuodeksi ja vähän pidemmälle.

Etsiydyimme myös innovaattorin seuraan digioluelle. Maistoimme maailman ainoita asiakkaan itse digi-pantavissa olevia oluita. Kukin saa makunsa ja etikettinsä mukaisia. Panimon innovaattorilta jäi mieleen lause: ”Maailma ei koskaan enää muutu näin hitaasti kuin nyt.” Tunsin itseni hyvin, hyvin kalkkikseksi tuon seniorimiehen rinnalla.

Kuten varmasti todella moni teistäkin, kävimme mekin läpi strategian täsmennystä. Ensin toimintaympäristön kautta tunnistaaksemme muutosvoimat ja pysyvyydet ympärillämme. Sitten keskustelimme asiakkaiden ja ehdokkaidemme odotuksista ja arvostuksista ja arvioimme erottautumistekijöitämme suhteessa kilpailijoihimme ja positiomme markkinassa. Sen tehtyämme asetimme palveluittain tavoitteet, joiden onnistumista haluamme juhlia vuoden 2017 lopussa. Suunnittelimme pitävän reitin niitä kohti. Kirjasimme canvas-tauluun sloganeita, joista haluamme meidät tunnettavan. Ja nyt olemme laittaneet tekemiseen rallin päälle rakentaaksemme uutena työyhteisönä mitä parhaimman syksyn.

Toivotan parasta syyskauden avausta, oppeja ja onnistumisia kullekin tahollaan! Voimme kaikki saada tänäkin syksynä paljon aikaan, kunhan tahdomme yhdessä ja pidämme aktiivisen tekemisen tahdotun suuntaisena, hyvillä mielin. Mikä voisi olla hauskempaa kuin onnistumisten hakeminen! Meille on todella ilo olla palveluksessanne entisestään vahvistuneella kokoonpanollamme ja jatkaa työtämme Parempaa johtamista, parempi Suomi -agendallamme.

Ystävällisin terveisin
Mia Aspegrén ja Momentouksen tiimi