Parempaa johtamista, parempi Suomi

”Parempaa johtamista suomalaiseen työelämään ja huippuhyvää palvelua asiakkaille.” Siinä lähtökohdat, kun Kim Pomoell alkoi mielessään hahmotella ajatusta uuden johdon rekrytointiyrityksen perustamisesta. Yhteistyömahdollisuudesta innostui Suomen johtavan rekrytointiyrityksen Baronan Markus Oksa, joka koki johdon suorahaun täydentävän hienosti Baronan palvelukokonaisuutta.

Näin Momentoukselle oli luotu perusta. Matka kohti laadukasta ja konstailematonta johdon suorahakua alkoi, kun Momentous perustettiin vuonna 2011. Sittemmin Momentous on kasvanut 19 ammattilaisen yritykseksi. Asiakkailta saatu hyvä palaute innostaa meitä kehittämään edelleen toimintaamme ja palveluitamme ja lunastamaan odotukset myös jatkossa. Kilpailijoista erottuva toimintatapamme nosti kolmessa vuodessa meidät Suomen viiden suurimman suorahakuyrityksen joukkoon liikevaihdollisesti ja henkilöstön määrän mukaan mitattuna.

Momentous on partnerina kansainvälisessä suorahaun ryhmässä Friisberg & Partners Internationalissa, jolla on 24 toimistoa 18 maassa. Friisberg & Partnersin avulla Momentous palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti ja turvaa asiakaslupauksensa toteutumisen myös kansainvälisesti.

Momentouksen advisory board toimii konsulttiemme ja erikseen sovittaessa asiakkaidemme neuvonantajana.

1