Hallitusjäsenten ja toimivan johdon suorahaun, asiantuntijoiden Talentous-haun ja johtoryhmien arvionnin asiantuntijamme

Tuija Aution tausta on vahvasti liikkeenjohdon kehittämisen ja valmennusohjelmien parissa. Suorahaun kehittämisestä, myynnistä ja ehdokastyöskentelystä Tuija on vastannut viimeiset viisi vuotta. Momentouksessa Tuija aloitti vuoden 2018 alussa keskittyen johdon ja avainhenkilöiden suorahakuihin. Hän on innostunut myös johtamisen ja osaamisen kehittämiseen liittyvistä aiheista coaching-näkökulmasta. Tuijan intohimoja ovat koripallo, metsä ja mökkeily.

Tutustu Takaisin

Terhi Giorgiani

Senior Consultant

+358 40 673 6216 terhi.giorgiani@momentous.fi

Terhin tausta on vahvasti organisaatiokulttuurin ja johtamisen kehittämisessä ja tutkimuksessa. Konsulttina hän on auttanut niin kansainvälisiä kuin kotimaisiakin organisaatioita eri toimialoilla henkilöstökokemuksen, johtamisen ja asiantuntijatyön arvioinnissa ja kehittämisessä. Terhi on valmentanut, fasilitoinut ja kouluttanut johtoryhmiä, esimiehiä, asiantuntijoita ja tiimejä sekä johtajana ja asiantuntijana kehittymisessä että toimintakulttuurin kehittämisessä. Momentouksessa Terhi soveltaa osaamistaan johtoryhmien arviointeihin ja kehittämiseen sekä johdon suorahakuihin. Terhin intohimona on samoaminen sienimetsässä, usein koiran kanssa.

Tutustu Takaisin

Timo Haavisto

Senior Consultant

+358 40 821 2070 timo.haavisto@momentous.fi

Timolla on yli kymmenen vuoden kokemus suorahakukonsulttina; ennen Momentousta sekä kotimaisissa että kansainvälisissä suorahakuyrityksissä. Sitä aiemmin projektimyynnin monipuolisissa myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä lähinnä kalusteteollisuuden ja kulutuselektroniikan toimialoilla. Vuodesta 2016 Momentouksessa viihtynyt Timo keskittyy nyt toimivan johdon suorahakuihin, myös kansainvälisesti ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Vapaa-ajallaan Timo viihtyy Saaristomerellä mökkeillen ja veneillen.

Tutustu Takaisin

Markko Ihamuotilan tausta on vahvasti metsäteollisuudessa, jossa hän on toiminut muun muassa liiketoiminnan kehitysjohtajana, liiketoimintajohtajana ja markkinointi- ja viestintäjohtajana. Ennen siirtymistään Momentoukselle vuonna 2014 hän työskenteli viestintätoimistossa liikkeenjohdon konsulttina. Markko - Momentouksessa hän keskittyy johdon suorahakuihin organisaatioiden eri toiminnoissa. Vapaa-ajalla Markkon intohimo on metsästys - sesongin mukaan tähtäimessä ovat hirvet, peurat tai vesilinnut.

Tutustu Takaisin

Juha Immonen

Senior Consultant

+358 50 500 1007 juha.immonen@momentous.fi

Juhalla on reilun kymmenen vuoden kokemus suorahakukonsulttina; ennen Momentousta sekä kotimaisista että kansainvälisistä suorahakuyrityksistä. Aiemmin hän on toiminut monipuolisissa myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä teknologiateollisuudessa. Vuonna 2019 Momentoukseen siirtynyt Juha keskittyy nyt toimivan johdon suorahakuihin, asemapaikkanaan Momentouksen Turun toimisto. Vapaa-ajallaan Juha kalastaa ja veneilee Saaristomerellä Iniön mökki tukikohtanaan.

Tutustu Takaisin

Lotta Moring vastasi aikaisemmin Momentouksen research-tiimistä ja hänellä onkin vahvaa kokemusta suorahaun ehdokaskartoituksesta, laajaa tuntemusta eri toimialoista ja tehtävistä, niin johdon kuin asiantuntijoiden osalta, sekä ehdokasmarkkinasta, työnantajamielikuvasta ja modernin rekrytoinnin prosesseista. Ennen suorahakukonsultointia Lotta on kerryttänyt kokemusta palvelualalta ja prosessiteollisuudesta. Kuppi hyvää teetä ja jännittävä dekkari saavat Lotan hyvälle mielelle. Häntä vaivaa myös ainainen kaipuu paratiisisaarten hiekkarannoille.

Tutustu Takaisin

Soili Nepponen työskenteli ennen Momentousta kansainvälisessä rekrytointiyrityksessä erilaisissa esimies- ja konsulttitehtävissä sekä uracoachina. Uran alkuvaiheeseen mahtuu myös vuosien rupeama IT- alan myyntitehtävissä. Soili headhuntattiin Momentoukselle vuonna 2015 seniorikonsultiksi tekemään vaativia asiantuntijasuorahakuja, josta hän on sittemmin siirtynyt yhä enemmän johdon suorahakuihin. Yhteiskuntatieteiden tohtoriopiskelijana hän tutkii muutosjohtamista suorahaun näkökulmasta. Soili rakastaa talvea, kevyttä puuterilunta ja vapaalaskua takamaastoissa. Intohimoisesti hän suhtautuu myös matkustamiseen ja rock-livekeikkoihin.

Tutustu Takaisin

Jounilla on vahva tausta myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin johtotehtävistä ICT- ja matkailualoilla. Hänellä on useiden vuosien kokemus muutoksen johtamisesta, digitaalisesta transformaatiosta ja johtoryhmätyöskentelystä. Lisäksi konsulttina hän on auttanut organisaatioita eri toimialoilla myynnin, johtamisen ja johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä. Momentouksessa Jouni soveltaa osaamistaan johdon suorahakuihin ja johtoryhmien arviointeihin. Jounin intohimona on ulkoilu ja mökkeily saaristossa perheen kanssa.

Tutustu Takaisin

Pasi on toiminut ennen Momentousta suorahakuyrityksen liiketoimintajohtajana, teollisuuden yhteiskuntavaikuttamisen ja viestinnän johdossa, suomalaisyritysten kansainvälistäjänä sekä valtioneuvoston kansliassa ja ulkoministeriössä. Pasi – Momentouksessa vuodesta 2012 – työskenteli neljän vuoden ajan kesään 2018 saakka Momentouksen Brysselin-toimistossa sekä keskittyy nyt hallitusjäsenten ja toimivan johdon suorahakuihin. Pasin intohimona on lasten roudailu paikasta toiseen.

Tutustu Takaisin

Arttu Rajamäki

Head of Talentous Search

+358 40 136 9600 arttu.rajamaki@momentous.fi

Artulla on vankka tausta suorahaun ehdokaskartoituksesta Momentouksessa ja monipuolista kokemusta eri toimialoista ja tehtävistä. Hän on työskennellyt myös ennen Momentoukselle siirtymistään rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen parissa ja kerryttänyt kokemusta myös valtionhallinnosta ja kuntasektorilta. Koulutukseltaan Arttu on hallintotieteiden maisteri. Artun intohimoja ovat sukeltaminen sekä moottoripyöräily, ja hän viettääkin lomansa yleensä lämpimissä vesissä tai tien päällä.

Tutustu Takaisin

Mika Rossi

Managing Partner

+358 400 588 696 mika.rossi@momentous.fi

Mikalla on vankka tausta julkiselta ja yksityiseltä sektorilta ja hän solahtaa helposti asiakkuuteen kuin asiakkuuteen. Toimittuaan yli 15 vuotta suomalaisen päätöksenteon korkeimmalla tasolla ja kahdeksan vuotta Accenturella hänellä on laajat henkilökohtaiset verkostot, kokemusta ja tietoa yksityisestä ja julkisesta sektorista sekä strategista näkemyksellisyyttä, luovuutta ja myynnillisyyttä. Mika rakastaa jalkapalloa ja voit nähdä hänet kannustamassa HJK:ta aina kun se on mahdollista.

Tutustu Takaisin

Inka Suhonen

Consultant, Talentous Search

+358 50 592 0284 inka.suhonen@momentous.fi

Inka siirtyi Momentoukselle yhdestä Euroopan suurimmasta konsulttiyhtiöstä, jossa hän työskenteli koulutusliiketoiminnan parissa. Hänellä on kokemusta myös julkisella ja kolmannella sektorilla toimimisesta. Inkan intohimona on keikoilla ja konserteissa käyminen sekä kesällä mökkeily Saimaalla.

Tutustu Takaisin

Ville Valtonen

Senior Consultant

+358 40 582 8838 ville.valtonen@momentous.fi

Ville on toiminut rekrytoinnin, konsultoinnin ja henkilöstöjohdon tehtävissä 1990-luvun alusta lähtien. Valtaosan tästä ajasta hän on toiminut esimies/johtotehtävissä kansainvälisessä teknologiayhtiössä. Vahva kiinnostus johdon ja asiantuntijoiden rooliin yritysten onnistumisen rakentajana on pitänyt yllä Villen motivaatiota alaa kohtaan. Kesällä 2019 Momentoukselle siirtynyt Ville keskittyy suorahakuihin, mutta innostusta rittää myös johdon coachaukseen/työnohjaukseen ja organisaation kehittämiseeen. Intohimo merelliseen ja lumiseen maailmaan vie Villen vapaa-aikanaan Suomen ääripäihin, Saaristomerelle ja Lapin laduille.

Tutustu Takaisin

Research-konsulttimme

Mikko Jäppilä

Junior Research Consultant

+358 40 5656 158 mikko.jappila@momentous.fi

Mari Pollari

Senior Research Consultant

+358 40 563 2311 mari.pollari@momentous.fi

Vilma Rantanen

Junior Reseacher

+358 50 437 0918 vilma.rantanen@momentous.fi

Jani Rinkinen

Research Consultant

+358 50 407 3361 jani.rinkinen@momentous.fi

Lilli Tavaststjerna

Research Consultant

+358 50 464 3769 lilli.tavaststjerna@momentous.fi

Sari Tontti

Research Manager

+358 40 683 0707 sari.tontti@momentous.fi

Asiakaspalvelumme

Satu Kivistö

Customer Experience Manager

+358 400 172 200 satu.kivisto@momentous.fi

Anni Kääriäinen

Project Coordinator

+358 50 345 6554 anni.kaariainen@momentous.fi

Kaisa Pitkälä

CRM Coordinator (perhevapaalla/on family leave)

+358 44 201 1287 kaisa.pitkala@momentous.fi

Tiffany Deyries

Assistant (perhevapaalla/on family leave)

+358 50 590 3598 tiffany.deyries@momentous.fi