Hallitusjäsenten ja toimivan johdon suorahaun ja johtoryhmien arvionnin asiantuntijamme

Pasi Natri

Managing Partner

+358 40 511 7796 pasi.natri@momentous.fi

Pasi on toiminut ennen Momentousta suorahakuyrityksen liiketoimintajohtajana, teollisuuden yhteiskuntavaikuttamisen ja viestinnän johdossa, suomalaisyritysten kansainvälistäjänä sekä valtioneuvoston kansliassa ja ulkoministeriössä. Pasi – Momentouksessa vuodesta 2012 – työskenteli neljän vuoden ajan kesään 2018 saakka Momentouksen Brysselin-toimistossa sekä keskittyy nyt hallitusjäsenten ja toimivan johdon suorahakuihin. Pasin intohimona on lasten roudailu paikasta toiseen.

Tutustu Takaisin

Mia on toiminut ennen Momentousta henkilöstön kehittämisen johtotehtävissä, liiketoimintavastuullisena johdon kehittämisen konsulttina ja esimiehenä sekä rekrytointikonsulttina ja arviointipsykologina. Mia on ollut Momentouksessa yhtiön alkuvaiheista alkaen, vuodesta 2012, ja keskittyy toimivan johdon ja hallitusjäsenten suorahaun ohella johtoryhmien arviointiin. Mian intohimona on laulaa suurissa kuorosoundeissa ja kirjoittaa.

Tutustu Takaisin

Tuija Aution tausta on vahvasti liikkeenjohdon kehittämisen ja valmennusohjelmien parissa. Suorahaun kehittämisestä, myynnistä ja ehdokastyöskentelystä Tuija on vastannut viimeiset viisi vuotta. Momentouksessa Tuija aloitti vuoden 2018 alussa keskittyen johdon ja avainhenkilöiden suorahakuihin. Hän on innostunut myös johtamisen ja osaamisen kehittämiseen liittyvistä aiheista coaching-näkökulmasta. Tuijan intohimoja ovat koripallo, metsä ja mökkeily.

Tutustu Takaisin

Timo Haavisto

Senior Consultant

+358 40 821 2070 timo.haavisto@momentous.fi

Timolla on yli kymmenen vuoden kokemus suorahakukonsulttina; ennen Momentousta sekä kotimaisissa että kansainvälisissä suorahakuyrityksissä. Sitä aiemmin projektimyynnin monipuolisissa myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä lähinnä kalusteteollisuuden ja kulutuselektroniikan toimialoilla. Vuodesta 2016 Momentouksessa viihtynyt Timo keskittyy nyt toimivan johdon suorahakuihin, myös kansainvälisesti ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Vapaa-ajallaan Timo viihtyy Saaristomerellä mökkeillen ja veneillen.

Tutustu Takaisin

Markko Ihamuotilan tausta on vahvasti metsäteollisuudessa, jossa hän on toiminut muun muassa liiketoiminnan kehitysjohtajana, liiketoimintajohtajana ja markkinointi- ja viestintäjohtajana. Ennen siirtymistään Momentoukselle vuonna 2014 hän työskenteli viestintätoimistossa liikkeenjohdon konsulttina. Markko - Momentouksessa hän keskittyy johdon suorahakuihin organisaatioiden eri toiminnoissa. Vapaa-ajalla Markkon intohimo on metsästys - sesongin mukaan tähtäimessä ovat hirvet, peurat tai vesilinnut.

Tutustu Takaisin

Soili Nepponen työskenteli ennen Momentousta kansainvälisessä rekrytointiyrityksessä erilaisissa esimies- ja konsulttitehtävissä sekä uracoachina. Uran alkuvaiheeseen mahtuu myös vuosien rupeama IT- alan myyntitehtävissä. Soili headhuntattiin Momentoukselle vuonna 2015 seniorikonsultiksi tekemään vaativia asiantuntijasuorahakuja, josta hän on sittemmin siirtynyt yhä enemmän johdon suorahakuihin. Yhteiskuntatieteiden tohtoriopiskelijana hän tutkii muutosjohtamista suorahaun näkökulmasta. Soili rakastaa talvea, kevyttä puuterilunta ja vapaalaskua takamaastoissa. Intohimoisesti hän suhtautuu myös matkustamiseen ja rock-livekeikkoihin.

Tutustu Takaisin

Jouni Ojaniemi

Senior Consultant

+358 40 520 0484 jouni.ojaniemi@momentous.fi

Jounilla on vahva tausta myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin johtotehtävistä ICT- ja matkailualoilla. Hänellä on useiden vuosien kokemus muutoksen johtamisesta, digitaalisesta transformaatiosta ja johtoryhmätyöskentelystä. Lisäksi konsulttina hän on auttanut organisaatioita eri toimialoilla myynnin, johtamisen ja johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä. Momentouksessa Jouni soveltaa osaamistaan johdon suorahakuihin ja johtoryhmien arviointeihin. Jounin intohimona on ulkoilu ja mökkeily saaristossa perheen kanssa.

Tutustu Takaisin

Research-konsulttimme

Lotta Moring

Research Manager

+358 40 526 7569 lotta.moring@momentous.fi

Mari Pollari

Research Consultant

+358 40 563 2311 mari.pollari@momentous.fi

Arttu Rajamäki

Research Consultant

+358 40 136 9600 arttu.rajamaki@momentous.fi

Jani Rinkinen

Junior Researcher

+358 50 437 0918 jani.rinkinen@momentous.fi

Lilli Tavaststjerna

Junior Researcher

+358 50 359 6722 lilli.tavaststjerna@momentous.fi

Sari Tontti

Research Consultant

+358 40 683 0707 sari.tontti@momentous.fi

Asiakaspalvelumme

Satu Kivistö

Customer Experience Manager

+358 400 172 200 satu.kivisto@momentous.fi

Kaisa Pitkälä

CRM Coordinator

+358 44 201 1287 kaisa.pitkala@momentous.fi